MENGENAI KAMI

One Stop Cetak (penglipur.com) adalah syarikat yang berdaftar dengan Majlis Perbandaran Tawau sebagai PENGLIPUR no pendaftaran (R48520). Beroperasi sejak 2014 dan merupakan sebuah syarikat 100% bumiputera yang menjalankan perniagaan percetakan dan reka bentuk grafik secara atas talian. Pihak One Stop Cetak menyediakan perkhidmatan untuk individu, swasta atau SME yang merlukan servis yang kami sediakan. Seiring perkembangan teknologi yang lebih memudahkan sesiapa sahaja untuk mendapatkan servis percetakan dengan tempahan melalui website penglipur.com

Antara produk percetakan yang di sediakan adalah Cetak baju, kad kahwin, name card, bunting, banner, label sticker, flyers, pre ink stamp, invitation card, sampul raya, kalendar, paper bag, non woven bag, poster, dan banyak lagi.

Misi Syarikat
Mengutamakan kepuasan pelanggan dalam setiap produk yang di hasilkan dan akan memandang serius setiap cadangan yang di berikan. Selain menjadikan platform tempahan online sebagai keutamaan pada masa akan datang.

Objektif Syarikat
1. Memudahkan bagi sesiapa sahaja membeli dan mendapatkan perkhidmatan percetakan yang berkualiti pada harga yang berpatutan melalui tempahan online kami.
2. Menitik beratkan kualiti setiap produk yang di hasilkan supaya mencapai kepuasan yang di idamkan
3. Menjadi sebuah syarikat 100% bumiputera yang berdaya saing dan kompetitif dalam dunia perniagaan yang sangat mencabar.